Startskottet 2019 en nystart

I år genomförde vi Startskottet, en nationell fälttävling som tyvärr inte genomförts under de senaste åren, men dom vi hoppas att vi kommer att fortsätta med. Årets tävling lockade till 92 starter vilket inte är en dålig uppslutning vid en nystart. Tack till alla er som deltog antingen som tävlande eller som funktionärer.

Resultatet (som är godkänt av kretsen med avseende på standardmedaljer) finns här.

Karlstadskomben 2018

Efter ett uppehåll förra året så var nu Kartlstadskomben tillbaka. Det som är lite tråkigt är att vi inte fått klart med funktionärer tidigare än vi lyckades med, vilket gjorde att inbjudan kom ut lite sent.

Markering

Läs mer

Funktionärer Karlstadskomben

Vi avser att genomföra vår nationella precisionstävling Karlstadskomben den 30/6 2018.

För att göra detta krävs att Ni medlemmar bidrar med Er tid som funktionärer. Det finns en uppgift för alla. I en förening som vår kan alla medlemmar göra någonting för att assistera vid en tävling. Det är inga hjärnkirurger som eftersöks utan noggranna och villiga funktionärer, något jag är övertygad är egenskaper som att alla medlemmar i vår förening besitter.

Meddela tävlingsledaren Tommy Bengtsson om Ditt deltagande omgående!

 

 

 

Nytt år – nya möjligheter

Skytte är ju möjligheternas sport. Det är alltid möjligt att bli bättre om det inte riktigt fungerat som man tänkt sig. Träning ger resultat heter det ju och det är precis vad Nya Wermlandsserien handlar om, att genom träning förbättra sin prestation. Oavsett vilken gren man tävlar i så ger luftpistolskytte en fantastisk möjlighet att träna avfyrningsteknik, målbild och stillahållning. Ta chansen Ni som ännu inte anmält Er, inbjudan finns tillgänglig på NWS resultatsida.

Julen står för dörren …

.. och Nya Wermlandsserien tar en paus så att vi kan njuta av de kommande helgerna.
Resultatet efter omgång 4 finns som vanligt att finna här. Skulle Ni som läser detta känna att ni också vill vara med så finns fortfarande chansen, möjligheten finns
att anmäla sig ända fram till den 3:e Februari 2018, men varför vänta ?

För att förgylla helgerna ytterligare så har vi lottat ut biobiljetter bland er deltagare.


Vinnare av 2 biobiljetter vardera blev:

  • Alexander Larsson, Säffle PK
  • Felix Wennsten, Säffle PK
  • Magnus Lisborg, I2 SKF
  • Rita Solberg, Bengtsfors PSK

Jag vill passa på att också önska Er alla en riktig God Jul & Ett Gott Nytt År!

Nu är vi igång !


Vi har nu genomfört Nya Wermlandsserien i så pass många år att det kanske inte längre är ”nya”, men det spelar ingen roll eftersom det viktiga – att hålla skyttar aktiva under vinterhalvåret – är uppfyllt.

Att trävla (träningstävla) är ett bra sätt att göra det. Att man dessutom kan vinna både medaljer och kanske ha tur och vinna en TV gör det ju inte mindre intressant. Vi har nu klarat av omgång 1 (av totalt 9) där de 3 bästa räknas, så har ni inte anmält er ännu så gör det gärna och trävla er genom vintern.  Resultat och inbjudan finner ni här

Biobesök och vintervila …

NWS_top

Då har vi klarat av 4 omgångar av Nya Wermlandsserien med numera 70 deltagare ! Det är mycket glädjande att så många har valt att vara med och t(r)ävla under vintern, om inte annat så kanske det kan märkas framåt vårkanten när utomhustävlingarna drar igång vilka som varit med. ”Practice make perfect” som det brukar heta. Precis som vi
gjort under de senaste åren, så lottar vi ut biobiljetter bland Er startande, och vinnare blev …

Läs mer

Höstluft … då är det dags för Nya Wermlandsserien

NWS_top

Då har hösten gjort sitt intåg i våra trakter och vi sparkar igång säsongens upplaga av Nya Wermlandsserien med en förhoppning om att vi kan överträffa föregående säsongs 50 starter. Förutom en bra trävling att man dessutom kan bli vinnare av både det ena och det andra, som t.ex. en 50” LED TV är ju inte heller något att bortse ifrån.

Anmäl ditt deltagande i Inbjudan Nya Wermlandsserien 2016/2017 !