IPSC HANDGUN CUP September – Avslutningen

Bild

Ikväll var det dags för sista deltävlingen i årets IPSC CUP i handgun. Totalt blev vi 18 skyttar som glatt irrade omkring i mörkret. Ett mörker som för övrigt infann sig så snart startsignalen hörts över området..

Under året har det arrangerats sex deltävlingar. En per månad från maj fram till idag. Cupen fungerar på så vis att varje deltagande klubb bygger 4 stationer efter en noggrann ritning. Deltagarna skjuter alltså dessa på sin hemmaklubb och resultaten förs samman från alla deltagande klubbar i Sverige. Ett kul sätt att kunna jämföra sig med skyttar runt om i hela landet utan att behöva resa längre än till sin hemmabana.

KPSK har under denna tid lyckats bidra med 99 starter, vilket är helt underbart! Nu är det bara att vänta på att cupens slutgiltiga resultat skall bli färdigt och att vinnare för de olika klasserna utses.

Jag vill passa på att tacka alla som varit med och delat glädjen under denna säsong!
DVC!

/Håkan, cupansvarig för IPSC Handgun 2017

Inbjudningstävling IPSC: Karlstad Petit Prix 2016

Hej,

Om det är någon som missat det så är det en inbjudningstävling i Dynamiskt sportskytte (IPSC) i helgen. Är ni intresserade av att se hur det går till eller vill göra klubben en tjänst och hjälpa till är ni hjärtligt välkomna ut på söndag (kl 08.00). Såklart krävs inga förkunskaper för att hjälpa till vid tävlingar (det finns alltid något för alla att bidra med).

Main match skjuter vi på söndag och Prematch (inklusive klubbmästerskap i produktionsklassen) skjuter vi på Lördag.

Har ni planer på att komma och hjälpa till får ni gärna kontakta mig innan.

OBS! Ta med er hörselskydd och skyddsglasögon när ni kommer! OBS!

Vänligen Carl Danielson
/Grenledare Dynamiskt Sportskytte (IPSC)