Biobesök och vintervila …

NWS_top

Då har vi klarat av 4 omgångar av Nya Wermlandsserien med numera 70 deltagare ! Det är mycket glädjande att så många har valt att vara med och t(r)ävla under vintern, om inte annat så kanske det kan märkas framåt vårkanten när utomhustävlingarna drar igång vilka som varit med. ”Practice make perfect” som det brukar heta. Precis som vi
gjort under de senaste åren, så lottar vi ut biobiljetter bland Er startande, och vinnare blev …


bio

  • Filip Hofman, Örebro PSSK
  • Lars Palmgren, I2 SKF
  • Pernilla Lander, Säffle PK
  • Roger Svärd, Eskilstuna PK

 

En varsin biobiljett kommer på posten om ni meddelar mig Er postadress. Vi hörs igen nästa år, då omgång 5 startar den 9:e Januari 2017. Till Er som undrar vad detta är, läs mer på inbjudan – ni hinner fortfarande anmäla Er och vara med.