Karlstadskomben 2018

Efter ett uppehåll förra året så var nu Kartlstadskomben tillbaka. Det som är lite tråkigt är att vi inte fått klart med funktionärer tidigare än vi lyckades med, vilket gjorde att inbjudan kom ut lite sent.

Markering

Det var tyvärr också så att förbundet av någon okänd anledning fått för sig att tävlingen skulle genomföras den 30/7 men som alla vi inblandade visste så var det den 30/6 som gällde, Hursomhelst så var det en trevlig tävling med fantastiskt väder och ett fantastiskt luncherbjudande med Gulasch skapad av en professionell kock, något vi korvätande skyttar inte alltid är bortskämda med.

En bild på den fantastiska gulash vi bjöds på.

Det blev till slut nästan så att vi var fler funktionärer än tävlande (något som kanske inte alltid är vanligt), men hellre det än ingen tävling alls! Tävlingen i sig gav en del bra resultat som t.ex. Lasse Myrberg från Transtrands PSK som i finalen i JRA Cup sköt med A-vapen och där sköt så bra att både B och C skyttar fick ge sig. Mycket imponerande. Lasse tog hem en Party Cooler vilket kan vara bra att ha en sommar som denna. Vad man fyller den med är givetvis en personlig fråga, men väl kyld kommer innehållet att vara oavsett.

För vår egen förening så vann Glenn Strandgård A2 och Jon Thonander C2. Stefan Larsson bärgande 2 stycken 4:e placeringar i A3 och C3, med pallplacering bara någon poäng bort.

I Karlstadskomben så lottar vi även ut ett pris som motsvarar vad vinnaren av JRA Cup tar hem bland alla startande. Vinnare av detta pris blev Mona Lindberg från Fagersta PSK som också kan se fram emot väl kylda drycker.

Prisutdelning med tävlingsledaren Tommy Bengtsson

Vi vill tacka alla funktionärer och deltagare och hoppas ni kommer tillbaka nästa år igen!

Våra nya nummerskyltar på banan förtjänar också ett omnämnande. Väldigt vackra så skjut inte på dem !

Resultatlistan finns här