Intensivkurs Pistolskyttekort

Helgen vecka 11, lördag/söndag den 16-17:e mars, kör vi en intensivkurs för pistolskyttekort.

Vi räknar med att starta klockan 09:00 och hålla på till 16:00 med avbrott för lunch. Vi brukar försöka hålla lunchen effektiv men det finns tid att sticka in till stan och äta för den som inte vill ta med matlåda.

Kursen riktar sig till medlemmar i KPSK, så för den som ännu inte är medlem finns det fortfarande möjlighet att hinna få in en ansökan till nästkommande styrelsemöte (den 13/3 efter årsmötet, tänk på att ansökan skall överlämnas personligen till någon i styrelsen eller en gren/skjutledare samt att registerutdrag från Polisen skall bifogas. Den som tar emot ansökan är även skyldig att kontrollera legitimation).

Lördagen kommer att bestå av genomgång av kursmaterialet, diskussioner samt grupparbeten. Man bör avsätta några timmar på lördagskvällen för egenstudier i materialet man gått igenom under dagen.

Söndagen kör vi på i samma stil fram till lunch. Efter lunchen skriver vi det teoretiska provet. För att bli godkänd och få sitt pistolskyttekort krävs även att man har tagit bronsmärket i precision (det noteras löpande i märkespärmen under KPSK’s organiserade skjutningar).

Avgiften för kursen är 700:-. Kursmaterial, fika/frukt, examination och kort-tillverkningskostnaden ingår. Avgiften skall vara betald innan kursstart (bankgiro 33122-3, swish 1231480201 eller kontant på plats).

Anmälan görs till skjutledare på Tisdagskyttet/lördagsskyttet eller via mejl till ordforande@kpsk.se. Uppge medlemsnummer, mejladress och ett telefonnummer vid anmälan så vi enkelt kan nå ut till alla med löpande information.

Begränsat antal platser, först till kvarn…

Väl mött och välkomna // P-A och Daniel