Medlemsavgift för 2020

Nu har månadsskiftet februari/mars passerat. När de inbetalade medlemsavgifterna nu stäms av så är det fortfarande en hel del saknade betalningar.

Har du inte fått aktuell betalningsinformation så kan det bero på att medlemsregistret har felaktig adress/mejladress noterat på just dig. Om du önskar utträde eller ändrad medlemsform (t.ex. stödmedlem) så meddela detta snarast.

Vet du med dig att du inte betalat ännu så gör det på enklaste sätt via swish till 1231480201 eller överföring till PG 33122-3 och märk med medlemsnummer eller namn. Om du är osäker på hur mycket du skall betala så skicka ett mejl till info@kpsk.se

Ikväll (3/2-20) kommer sista styrelsemötet före årsmötet genomföras och inkomna motioner gås igenom. Räkna med att kompletta årsmöteshandlingar kommer finnas att tillgå senare under veckan.