Enskilda arbetsdagar

Under rådande tider så blir det givetvis svårt att organisera större gemensamma arbetsdagar på samma sätt som under ”normala omständigheter”.

För den som kan genomföra insatser genom en enskild arbetsdag på banan finns därför en ”att göra lista” att prioritera. Ta kontakt med någon i styrelsen eller skicka ett mejl på info@kpsk.se om det behöver anskaffas material och så att din arbetsdag blir registrerad.

1: Rensa skjutvallarna från sten. All sten är givetvis bra att bli av med men vi prioriterar att rensa de grävda facken (mellan Bana C och Jaktskyttebanan) på stenar. I första hand gäller rensning i skjutriktningen (samma väderstreck som banorna A, B, C och D) men även sidovallarna mår bra av att grovrensas, detta gäller även sidovallarna på bana C och D. Rensade stenar kan läggas längst ner vid vallens fot så kan man på enklaste sätt samla upp stenarna med en hjullastare för bortforsling vid ett senare tillfälle.

2: Målning av klubbhus. Våra skjuthallar fick en uppfräschning för 2 år sedan och nu börjar det bli hög tid att ta tag i huvudbyggnadens fasad.

3: Takläckage i skjuthallarna. Vid regn märks det visst läckage i taken på hall A och B, detta bör undersökas och åtgärdas innan ytterligare skada uppstår på andra byggdelar.

4: Varningsskyltar för riskområde. Våra varningsskyltar runt anläggningen rivs ner med jämna mellanrum och de nyinskaffade skyltarna skall fästas upp enligt ny instruktion.