Julänglarna

I går kom skärpta rekommendationer när det kommer till förhållningsregler angående smittspridning av Covid19. Klubbens verksamhet under resten av året kommer att påverkas men mer om det i ett kommande inlägg.

En driven och godhjärtad liten kärntrupp i föreningen hade planer på ett KM i några ipsc-grenar där föreningens inkomst av frivilliga startavgifter skulle skänkas till Julänglarna. Julänglarna är ett välgörenhetsprojekt inom Svenska Kyrkan med syfte att bidra till att fler barnfamiljer kan fira jul trots att deras ekonomi inte tillåter det. Alla administrativa kostnader står Svenska Kyrkan för så varje krona som skänks kommer att komma en barnfamilj till glädje.

Nu tvingas vi ställa in den tänkta tävlingen men de som ändå vill bidra till att KPSK skall skänka en slant är välkomna att swisha frivillig summa.

Swisha till klubbens vanliga swishnummer 1231480201 och skriv ”Julänglarna” som referens. Den 7/12 kommer vi sammanställa och redovisa resultatet och skicka summan till Julänglarna i KPSK’s namn.