FältCup 2017

Torsdagen den 6 april drar årets upplaga av FältCupen igång. Vår traditionella ”trävling”. Av, med, för deltagande skyttar. Tänk på att det är deltagande skyttar som bygger, så kom i god tid. Ljuset räcker inte länge så här tidigt på säsongen. Som vanligt är deltagare från andra klubbar välkomna. 6 st deltävlingarna kommer att fördelas på och arrangeras av: Karlstad PSK, Edsvalla SF och Älvenäs PK. Se kalender för tider och platser.

Tanken med FältCupen är att vara en så tävlingslik träning som möjligt ”trävling”, med ett riktigt tävlingsmoment. Ett alldeles ypperligt tillfälle för lite mer erfarna skyttar att avrosta sig. Och för nya och oerfarna skyttar prova på, bekanta sig och skaffa erfarenhet av denna typ av skytte i en lite mer avslappnad miljö. Inte att förglömma den erfarenhetsöverföring och gemenskap som odlas vid sådana här tillfällen.

De bästa 3 resultaten räknas. Ingen hänsyn tas till vapengrupp, men den noteras för att skytten själv ska få möjlighet att bedöma sin prestation. Ej standardmedaljgrundande.Startavgift: 40:-