Vårmönstring 25m o 50m i Karlstad

På uppdrag av Svenska Skyttesportförbundet pistolsektionen inbjuder Karlstad Pistol och Sportskytteklubb till vårmösntring 25m och 50m. Se länk till inbjudan: Vårmönstring2019.

Som alltid så finns det inget tak för hur många vi kan vara som hjälps åt med arrangemanget. Känner du att du vill se sportskyttegrenarna på närmare håll så finns det gott om uppgifter man kan bistå med under tävlingsdagarna.

Detta är ju även ett utmärkt tillfälle för skyttar som är obekanta med Skyttesportförbundets grenar att se dessa discipliner på närmare håll. Lördag den 25/5 hålls tävlingarna i Fripistol och Snabbpistol, på söndagen den 26/5 hålls tävlingarna i Sportpistol, Grovpistol och Standardpistol.

Meddela tävlingsledare Lars Palmgren (palmgren.lars@telia.com 070-6437594) om och när du kan hjälpa till.